Beleggingspand financieren

Met een beleggingshypotheek, ook wel ‘buy to let’ financiering; ‘verhuurhypotheek; ‘vastgoedfinanciering’ of soortgelijke term (die in feite telkens op hetzelfde neerkomt), kunt u vastgoed financieren met (in de basis) de doelstelling om te verhuren. Het kan ook zijn dat u als doelstelling hebt een pand te herontwikkelen om zodoende waarde toe te voegen, met nadien de optie met winst te verkopen (of alsnog te verhuren). Woningen, appartementen, combinatiepanden, winkels, kantoorpanden, horecapanden. Voor alles is in de basis een financiering mogelijk. Wij denken mee en helpen bij het matchen en verzorgen van de ideale financiering.

Financiering

Waarom kiezen voor een vastgoedfinanciering?

‘Passief inkomen creëren’, ‘financiële vrijheid’, ‘financieel onafhankelijk’: termen die tegenwoordig steeds vaker genoemd worden. Door te financieren kunt u met geleend geld rendement creëren. Het eigen geld wat u overhoudt kunt u gebruiken voor verdere opbouw/uitbreiding van uw vastgoedportefeuille. In het ideale plaatje dekken huurders ruimschoots uw financieringslasten af en houdt u eveneens een mooie extra cashflow in de maand over. Daarnaast wordt vastgoed over de langere termijn in de basis steeds meer waard, terwijl u aflost op de hypotheek en door middel van geldontwaarding (inflatie) de uitstaande financiering op zichzelf steeds minder waard wordt. Oftewel, vermogensopbouw.

my investment property

Hoe komt u in aanmerking voor een beleggingshypotheek?

U kunt in de basis een percentage (60% tot 85% afhankelijk van o.a. het onderpand type) lenen tov de waarde in verhuurde staat. Nu zijn er verscheidene wegen en mogelijkheden tot het mogelijk maken van een vastgoeddeal, ook als u niet direct zelf over voldoende middelen en/of kennis beschikt. Wij zijn in contact met ervaren vastgoedprofessionals, die hierin kunnen begeleiden en inzichten kunnen verschaffen.

Onze

Partners

My Investment Property werkt samen met verscheidene partijen/geldverstrekkers, taxateurs en vastgoedprofessionals. Hieronder een greep uit de selectie aan partners waar we veel mee samenwerken, hierdoor kunt u voor nagenoeg ieder vraagstuk bij ons terecht.

x logo nestr no bg
domivest
MOG Logo horizontaal RGB
rnhb
BRQ logo jpeg
Rabobank logo
NIBC
logo ing

Bent u geïnteresseerd in vastgoed maar weet u niet hoe? Wij verwijzen met vertrouwen door naar een van de enthousiaste vastgoedcoaches van onze partner WeManifest Real Estate. Meer weten? Neem contact met ons op!

WeManifest logo
Scroll naar boven