Wie zijn wij

Als zijnde een club bevlogen vastgoedfinanciers, staan wij met de hoogste aandacht voor u klaar. Graag passen wij dan ook onze ruime kennis en ervaring toe, om u optimaal te begeleiden en voorzien in uw financieringsbehoefte.

Ons verhaal

Niven zit vanaf 2007 in de financiële dienstverlening. Met zijn ruime kennis en ervaring (opgedaan bij o.a. de ABN AMRO bank, Rabobank, De Hypotheker en Finzie) is Niven als financieel planner en specialist in vastgoed, goed voor nagenoeg iedere financieringsuitdaging.

Maarten zet met ruim zes jaar Rabobank ervaring en ruim een jaar vanuit Finzie als financieel adviseur, zijn kennis en ervaring in om onafhankelijk zijn bestaande en nieuwe klanten in hun vastgoedstappen financieel te bedienen.

Ellen overziet de processen op het kantoor en ondersteund in de administratieve werkzaamheden van de adviseurs. Doordat ze alles goed kan overzien en snel schakelt (mede haar facilitaire achtergrond en ervaring bij de Rabobank), zorgt Ellen ervoor dat de zaak vloeiend kan draaien en de adviseurs zich kunnen focussen op de kern.

Wij hebben allen zelf ook een vastgoedportefeuille. Hierdoor denken wij in verscheidene stadia net een paar stappen verder mee, terwijl we tevens onze kennis + netwerk inzetten om de ideale financieringsmatch te vinden.

Ons doel is om samen te groeien, daarvoor zijn we graag het directe aanspreekpunt voor wat betreft de financiën bij het (her)financieren van uw vastgoed.

Op onze site vindt u o.a. informatie over hoe wij het aanpakken; met welke partijen wij zoal werken; wat de kosten zijn en hoe u met ons in contact kan komen.

Aangenaam

Dit is het team van My Investment Property

Niven van Samson

Niven van Samson

Financieringsspecialist

Mijn expertise ligt in het financieren van vastgoed. Ik beoordeel of een financieringsaanvraag mogelijk is.

Maarten Ten Hove

Maarten Ten Hove

Financieringsspecialist

Mijn expertise ligt in het financieren van vastgoed. Ik beoordeel of een financieringsaanvraag mogelijk is.

Ellen van Schie

Ellen van Schie

CGO

Mijn expertise ligt in het regelen en overzien van de gang van zaken.

Contact

Wilt u meer informatie of met ons in contact komen?

Scroll naar boven