Onze werkwijze

Door korte lijnen aan te houden en snel te schakelen, zorgen wij ervoor dat er snel duidelijkheid is over de financieringsmogelijkheden en het proces daaromheen. Hierdoor borgen wij snel en efficiënt tot de kern te komen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zo werkt het

Kennismaken / Intake

We bekijken samen wat precies uw wensen zijn en kijken hoe wij u hierin kunnen assisteren.

Adviesplan opstellen

Wij werken het ideale plan naar wensen en mogelijkheden uit. We bekijken tevens wat er aan documenten en stappen nodig zijn voor een succesvolle aanvraag.

Financieringsaanvraag indienen

We dienen de financiering in en blijven deze nauwlettend volgen en begeleiden ten doele van een spoedige en bovenal succesvolle afwikkeling.

Afwikkeling

Gefeliciteerd, uw financiering is rond! We nemen de offerte door en overzien/begeleiden de stappen richting de notariële afwikkeling.

Hier staan we voor

De kracht van My Investment Property

Passie voor vastgoed en financieren

Ruime ervaring in vastgoed zowel privé als zakelijk

Oog voor jouw persoonlijke situatie

Ruim netwerk en aanbod in partijen

Zowel gericht op losse panden als op portefeuille niveau

Oplossings- en resultaatgericht

Hoe dan ook denken wij graag mee met uw vastgoed wensen en -doelstellingen. Schroom dus niet om uw casus bij ons voor te leggen!

Verkoop uw pand

Vermogen liquide maken door verkoop vastgoed?

Heeft u een woning/appartement welke u snel en zonder rompslomp van de hand wenst te doen? Via ons uitgebreide netwerk kunnen wij 9/10 keer een interessant aanbod doen met goede voorwaarden.

Scroll naar boven